Usein kysyttyä

Terveyden alan ammattilaiset

Hakijalla tulee olla  DVAI:n sääntöjen mukaan terveydenhuollon ammattilaisen koulutus (vaaditaan Terhikki numero hakulomakkeeseen): lääkärin, fysioterapeutin, sairaanhoitajan, toimintaterapeutin, osteopaatin, koulutetun hierojan pätevyys (tulee olla vähintään 260 tuntia käytännön harjoittelua sekä 90 tuntia anatomian, fysiologian, patologian opintoja), jalkojen hoitaja AMK.

Ei lääketieteelliset ammattilaiset (mm. kosmetologit, vyöhyke-, aromaterapeutit)

Koulutuskokonaisuus suunnitteilla vuoden 2024 aikana. 

Varausmaksu on tae siitä, että hakija haluaa varata paikkansa kurssilta. Tällöin myös on kurssinjärjestäjälle varmuus osallistujien määrästä, todellisille hakijoille. Varausmaksua ei palauteta vaan voit siirtää kurssin aloitusta seuraavalle alkavalle kurssille. Mahdollisuus on voimassa kaksi vuotta. Mikäli kurssi ei toteudu esim. force majorie, tai vakavan sairastumisen vuoksi (lääkärin todistus), varausmaksu voidaan palauttaa. Mikäli kurssin ajankohta siirretään esim. jos kurssilaisia alle 10, kurssin ajankohta siirtyy ja tuolloin ei varausmaksua palauteta.

Ei kuulu. Koulutustilat ovat Leppävirralla Sport & Spa Vesileppiksen Areenalla, jonka läheisyydessä on kaksi hirsitaloa, joista toinen varataan kurssilaisten käyttöön. Taloon mahtuu kahdeksan (neljä kahden hengen huonetta) henkilöä. Talossa on hyvin varusteltu keittiö, iso oleskelutila / ruokailutila, sauna, pyykinpesu mahdollisuus, terassi ja uinti mahdollisuus järvessä. Hintaa kuuluu myös kuntosalin ja kylpylän käyttö. Hirsitalo kuitenkin varataan kurssilaisille mahdollisena majoituspaikkana. Hotellilla on myös kiintiöhintaiset hotellihuoneet kurssilaisille. Airbnb-asuntoja myös tarjolla Leppävirralla.

Kyllä voit. Teemme tällöin maksusuunnitelman ja sopimuksen maksujärjestelystä. Varausmaksu on suoritetta täysmääräisenä.

Vodder-lymfaterapia on alkuperäinen lymfaterapiatekniikka, jonka sidekudokseen vaikuttavissa otteissa tulee toteutua useita eri vaiheita (esim. rytmi, nolla-vaihe, pumppaavuus, otteen keveys ja ote ei saa liukua), jotta saadaan mahdollisimman hyvä vaste kudosnesteen siirtymiselle imusuonijärjestelmään. Samalla vaikutamme ihon mekanoreseptorien kautta parasympaattisen hermoston virittymiseen. Vodder –opettajaksi valmistuminen vaatii pitkän harjoittelun, taso tasolta etenemisen, joihin sisältyy näyttöjä ja kokeita. Opettajilta vaaditaan myös osallistumista tietyin väliajoin Vodder Akatemian opettajien koulutuksiin ja näyttöihin pääkoululla Itävallassa.