LymfCamp

-jatkokoulutus

18.-19.10.2024, Leppävirta

Kertauspäivät Level 1 ja 2  (kaksi päivää)

  • Kerrataan ja treenataan perus- ja erikoisotteet
  • Teoriaa taudinkuvista, soveltava lymfaterapia
  • Vinkkejä käytännön työhön
  • Potilastapauksia, ajatusten vaihtoa
  • Yhteinen aktiviteetti, illanvietto

LymfCamp: 18.-19.10.2024,  Leppävirta

  • 300 € (+ alv 24 %)
  • 150 € varausmaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin tulevalla laskulla, maksua ei palauteta. 
  • Paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu 6.9.2024 mennessä.

LymfCamp -jatkokoulutus

Kurssin sisältö

LymfCamp on vuosittain järjestettävä kertauspäivät Leppävirralla valmiille lymfaterapeuteille, missä käydään kaikki peruskoulutuksessa käydyt asiat: otteet, hoitokaavat, kompressiosidonnat ja -tuotteet sekä käsitellään potilastapauksia. Mahdollisuuksien mukaan, kertauspäiviin sisältyy myös lääkärin luentoja ja tuote-esittelyjä. 

LymfCamp tullaan jatkossa toteuttamaan joka toinen vuosi kahden päivän kertauskurssina (Level 1 ja 2 asiat) ja joka toinen vuosi laajempana, kolmen päivän koulutuskokonaisuutena (Level 3).

 

LymfCamp on myös vahvasti ajateltu terapeuttien sosiaalista verkostoitumista ja vertaistukea varten. Moni terapeutti työskentelee yksin ammatinharjoittajana. Potilastapaukset ovat useinkin moninaisia ja tällöin toisten turvotuksen ammattilaisten kanssa keskustelu antaa vinkkejä ja hoitolinjoja.

Lymfaterapian käden taitojen ylläpitäminen ja kehittäminen vaatii säännöllistä otteiden hiomista. Teorian, (imusuonijärjestelmän anatomia, fysiologia, patologia) ja käytännön (potilastapaukset) yhdistäminen ja ymmärtäminen vaativat aikaa ja kokemusta. 

Jatkokoulutuksissa jalostetaan ja syvennetään peruskoulutuksissa saamia taitoja. Näin saadaan paras mahdollinen hoito asiakkaillemme ja potilaillemme. Myös terapian vaikuttavuus ja tulokset paranevat terapeuttien taitojen kehittyessä.

Suomen Vodder-Lymfaterapeutit ry

Vodder Finland järjestää myös vuosittain koulutuksia eri teemoista yhteistyössä Suomen Vodder Lymfaterapeutit ry:n kanssa. 

Tunnelmia LymfCamp -koulutuksesta