LymfCamp

-jatkokoulutus

3.-5.10.2024, Leppävirta

LymfCamp: 3.-5.10.2024,  Leppävirta

  • Hinta täsmentyy vuoden 2024 alussa
  • 200 € varausmaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin tulevalla laskulla, maksua ei palauteta. 

Kurssihintaan sisältyvät opetus, mahdolliset lääkäriluennot, tarvittava opetusmateriaali sekä aktiviteetit ja illallisen.

 

LymfCamp -jatkokoulutus

Kurssin sisältö

LymfCamp on joka vuotinen kolmen päivän kertauspäivät Leppävirralla valmiille lymfaterapeuteille, missä käydään kaikki peruskoulutuksessa käydyt asiat: otteet, hoitokaavat, kompressiosidonnat ja -tuotteet sekä käsitellään potilastapauksia. Mahdollisuuksien mukaan, kertauspäiviin sisältyy myös lääkärin luentoja ja tuote-esittelyjä. 

LymfCamp on myös vahvasti ajateltu terapeuttien sosiaalista verkostoitumista ja vertaistukea varten. Moni terapeutti työskentelee yksin ammatinharjoittajana. Potilastapaukset ovat useinkin moninaisia ja tällöin toisten turvotuksen ammattilaisten kanssa keskustelu antaa vinkkejä ja hoitolinjoja.

Lymfaterapian käden taitojen ylläpitäminen ja kehittäminen vaatii säännöllistä otteiden hiomista. Teorian, (imusuonijärjestelmän anatomia, fysiologia, patologia) ja käytännön (potilastapaukset) yhdistäminen ja ymmärtäminen vaativat aikaa ja kokemusta. 

Jatkokoulutuksissa jalostetaan ja syvennetään peruskoulutuksissa saamia taitoja. Näin saadaan paras mahdollinen hoito asiakkaillemme ja potilaillemme. Myös terapian vaikuttavuus ja tulokset paranevat terapeuttien taitojen kehittyessä.

Suomen Vodder-Lymfaterapeutit ry

Vodder Finland järjestää vuosittain koulutuksia eri teemoista yhteistyössä Suomen Vodder Lymfaterapeutit ry:n kanssa.